ISUZU

Més de 25 anys sent especialistes
en la distribució de vehicles nous Isuzu

Isuzu és una de les indústries més prestigioses del Japó i és el fabricant de vehicles dièsel més antic, amb una presència consolidada a tots els mercats del món. El seu lideratge és indiscutible als segments més diversos: Isuzu és el primer fabricant mundial de vehicles comercials lleugers de fins a 6 tones, així com de la gamma de 6 a 16 tones. Però Isuzu és principalment un dels majors fabricants de motors dièsel del món, amb una àmplia gamma de tipus i amb producció de motors amb cilindrades que van des de 1.000 cc fins als 30.000 cc. Des de l’any 2009 Isuzu ha produït 21 milions de motors dièsel per a vehicles de tot el món, utilitzats per fabricants com Renault, Opel i General Motors.

Garatge Nogreda t’apropa la gamma que fa costat al teu negoci o activitat.

Preguntes? Contacta amb nosaltres

GARATGE NOGREDA distribueix oficialment la gamma de camions lleugers i vehicles pick-up de la reconeguda marca Isuzu. Els nostres camions lleugers d’entre 3,5 t mma i fins a 11 t mma (sèrie N o sèrie F) ofereixen la possibilitat de combinar-hi diferents cabines: estàndard, cabina àmplia o cabina de passatgers.

 

Com a valor afegit per a cobrir les necessitats dels nostres clients, oferim l’opció d’adaptar els vehicles a allò que puguin necessitar. De fet, comptem amb una àmplia selecció d’accessoris i aplicacions ideals per a treballadors autònoms. 

Per als vehicles pick-up D-Max, disposem dels diferents models de cabina: cabina senzilla, cabina extensa i doble cabina, on també s’hi poden incorporar accessoris per a poder adaptar qualsevol vehicle a les necessitats del client.