Qui som

Garatge Nogreda, “Els professionals”

Garatge Nogreda compta amb la certificació de qualitat ISO 9001:2015 i amb la certificació de protecció mediambiental ISO 14001:2015 i forma part de la xarxa europea de serveis multimarca TOP TRUCK.

 

De professional a professional, parlem el teu idioma. Des de l’any 1975 treballem per a oferir el millor servei de venda i reparació de vehicles industrials, turismes, maquinària d’obra pública i de manutenció.

La nostra llarga experiència en aquest sector i la capacitat de recursos que hi dediquem ens permeten donar cobertura professional amb eficàcia als sectors de la construcció, transport i treballs públics d’Andorra.

Som importadors i distribuïdors de marques com MAN, NISSAN, ISUZU, KUBOTA, COMPAIR, STILL, ROS ROCA, CAYVOL, AEBI SCHMIDT, de reconegut prestigi internacional. També els hi donem suport pel que fa al servei postvenda de les mateixes.

L’empresa compta amb un equip humà de més de quaranta persones, tècnics amb una dilatada experiència i que contínuament estan formant-se per a poder oferir el millor servei adaptat a les exigències del mercat.

Per tot això, els millors clients confien en nosaltres, tant particulars com professionals i administracions públiques.

Un petit tour per les nostres instal·lacions