Et donem la benvinguda al nou web de Garatge Nogreda. Posa’t còmode i recorre les seves seccions on trobaràs la informació útil i actualitzada de tot el que t’oferim. L’hem dissenyat amb la mateixa filosofia amb la que t’hem atès des de fa gairebé 50 anys a la Carretera de la Comella: fiable i pràctic, sempre al teu servei.

Ens connectem amb tu, per això aquí trobaràs totes les formes de contactar-nos ràpidament, reservar la teva cita o comprovar els nostres horaris d’atenció. A més, t’oferim la informació sobre les marques que distribuïm, els serveis postvenda i una selecció dels vehicles d’ocasió disponibles, per si hi vols fer una ullada.

Aquest nou web s’emmarca en el procés de renovació de la marca que hem engegat al llarg de l’any 2022.  Hauràs notat com hem redissenyat la nostra presència a Internet, com li hem fet un ‘restyling’ al logotip o com estem més actius a les xarxes socials. Però no es tracta només d’això, no és una qüestió d’imatge: volem estar més a prop teu, volem que sigui més fàcil comunicar-nos. Garatge Nogreda som “Els Professionals” i seguirem treballant per atendre’t com et mereixes.

Si tu també ets Professional i vols estar al dia de temes que t’interessen, visita’ns a aquest web o segueix-nos als nostres perfils a Facebook i Instagram.